Cloud Services

Uden turbulens

Er du bekymret for at flytte din virksomhed ud i skyen? Vi kender Microsofts cloud services. Vi kender faldgruberne. Vi ved, man er nødt til at tænke anderledes. Det handler ikke bare om hardware og software, - det handler om din forretning.

 

 

Vi er Microsoft-certificerede specialister i cloud platformen Azure og Office 365. Vi kan bære dig helskindet gennem processen, uanset om du er interesseret i sikker backup, et enkelt website eller en hel organisation, der problemfrit kan vokse.

 

Vi har erfaring med at minimere driftsomkostningerne og effektivisere processerne for bl.a. kapitalfonde, fødevareindustrien og i vikarbureauer.

 

Gennem flere år har vores kundetilfredshed ligget på over 99%. Vi forstår dine udfordringer, og vi kan sætte det tekniske i relation til din forretning.

 

Microsoft har nogle af de bedste cloud løsninger uanset om det er en enkelt server du har brug for eller en avanceret serverpark. HAMMERSTAD har igennem årene hjulpet utallige kunder med at finde frem til den helt rigtige løsning og vi har været med helt fra starten.

Servermæssigt er vi kommet lysår foran, hvad brugerne kan. Nu er det faktisk dem, der skal opgraderes!
Brian BachIT-ansvarlig, Daugaard Biler

Vi laver løsninger der passer til din forretning

Vi har flere muligheder for at skræddersy en løsning der passer til dig, uanset størrelse, branche eller platform. Her kan du se et lille udvalg af de produkter vi har i porteføljen.

Enterprise Mobility Suite

Microsoft tilbyder en løsning til virksomhedsmobilitet, som er designet til at hjælpe med at administrere og beskytte brugere, enheder, apps (pc eller mobile) samt data.

Azure Remoteapp

Du kan tilbyde dine medarbejdere adgang til alle virksomhedens programmer fra lige den enhed de ønsker at arbejde fra uanset hvor i verden de er, så længe de har en internetforbindelse.

Hybride løsninger

Det er muligt at koble dine lokale servere sammen med dine servere i skyen, ergo får du det bedste fra begge verdener. Nogle gange er det endda at foretrække fremfor en ren cloud løsning.

Azure backup og disaster recovery

I Microsoft Azure har du mulighed for at tage backup af dine enheder og du kan endda tage image backup af dine servere i skyen og lokalt. Og det til en formidabel pris.

IT-sikkerhed

I dag mere end nogensinde er det vigtigt at have styr på sikkerheden, det er ikke længere nok bare at have et antivirusprogram på computeren og krydse fingre for at den redder en. Vi kan hjælpe dig med at sørge for et sikkert arbejdsmiljø som ikke hæmmer dig.

Fantastisk support

Vi leverer en fantastisk support, og det er endda dokumenteret. Når det brænder på er det rart at vide at vi altid har en livline klar til dig. 

Information technology and business are becoming inextricably interwoven.

I don't think anybody can talk meaningfully about one without the talking about the other.

- Bill Gates