Office 365

En pakke, fantastiske muligheder

Det er ikke bare lidt tekstbehandling længere 

Verden har ændret sig og det har Microsoft Office også i den grad, faktisk er det sådan så der kommer nye features til Office 365 hver 3. måned. 

En pakke

Microsoft Office 365 fås i mange forskellige udgaver, det kan være alt fra en lille pakke kun med mail til en kæmpe pakke med integration af telefonsystem. Du kan læse mere om Office 365 og få et prøveabbonnement længere nede på siden,

Frihed

Du kan tilbyde dine medarbejdere adgang til alle virksomhedens Office dokumenter fra lige den enhed de ønsker at arbejde fra uanset hvor i verden de er, så længe de har en internetforbindelse.

Selvbetjening

Medarbejdere stiller idag flere krav til selvbetjening end for bare et par år siden. De vil selv have muligheden for at nulstille passwords, melde sig ind i grupper, oprette sites osv. Vi har erfaring i at kunne levere den frihed, og samtidig opretholde sikkerheden og stabil drift.

Workpoint, Sharepoint gjort nemt

Sharepoint er et fantastisk vidensdelingsværktøj, det kræver bare relativt meget at komme igang med. Derfor har Workpoint lavet et fantastisk værktøj som gør det nemt og billigt at bygge en gedigen løsning hvor alle kan være med.

Sikre dokumenter og mails

Du har mulighed for at styre hvem der må læse, redigere eller udskrive. Og det gælder både for dokumenter og mails. Forestil dig at lave en skabelon fra start som dine medarbejdere kan bruge til alle virksomhedens interne dokumenter, selvom en medarbejder skulle komme til at glemme et ekstremt vigtigt dokument på en USB nøgle, som falder i de forkerte hænder så kan de ikke åbne det og dermed kan du sove roligt.

Fantastisk support

Vi leverer en fantastisk support, og det er endda dokumenteret. Når det brænder på er det rart at vide at vi altid har en livline klar til dig.