Eksperthjælp

Lad os hjælpe dig sikkert igennem dit projekt

Vi har en meget bred ekspertise og erfaring som du kan få stor gavn af. Vores konsulenter bliver ofte udlånt til større virksomheder til at løse komplekse opgaver og denne erfaring kan netop komme dig til gode. Nedenfor kan du se et udvalg af de primære konsulentydelser som vi har.

Infrastruktur

Vi kan hjælpe dig med dit netværk eller servermiljø uanset om det er lokalt, i skyen eller en hybrid løsning du har brug for. Det kan også være at du har brug for en gennemgang netværket for at finde evt. flaskehalse.

IT-Sikkerhed

Der sker meget på denne her front og det kan være svært at følge med og sikre sit netværk, vi kan hjælpe dig med den del. Du kan vælge at få en enkelt gennemgang eller et løbende tjek af IT-sikkerheden.

Projektledelse/Tovholder

Vi er vant til at være bindeled i mellem nørderne og resten af organisationen eller samarbejdspartnere. Vi har erfaring fra store offentlige udviklingsprojekter og det private erhversvliv som du kan få stor gavn af. Lad os hjælpe dig med dine projekter så du kan nå sikkert i mål.

Databasegennemgang

Hvis du har en SQL server eller database der ikke opfører sig som den bør eller har brug for at hive nogle data ud så tag fat i os. Vi har hjulpet utallige kunder med lige netop denne øvelse.

Digitalisering

Drag nytte af de fantastiske muligheder der er med IT, tag os med på råd og se hvordan vi kan hjælpe jer med at udnytte IT som en vækstmotor. Der er meget at hente ved tænke lidt kreativt.

Rådgivning

Vi elsker IT og vi har mangeårig erfaring fra mange forskellige projekter, som har givet os en meget bred viden som du kan lukrere på.

Tag endelig fat i os og hør nærmere.   Kontakt