Drift og support

En aftale om support, serverdrift og -overvågning giver dig ro omkring dine servere og dit netværk.

Vi overvåger dine servere, og ved tegn på uregelmæssigheder i driften tager vores teknikere straks hånd om problemet. Ved hjælp af den proaktive overvågning af dine servere kan vi ofte løse tekniske problemer, før de bliver et problem for dig og din forretning.

Vi sørger for at alle kristiske systemer er opdateret, bl.a. antivirus og antispam, og vi tjekker regelmæssigt om dine data kan gendannes i tilfælde af et nedbrud. Selv hvis en server bryder helt ned og skal reinstalleres, ordner vi det for dig uden ekstra betaling under vores Full-service aftale.

Vi holder ikke kun øje med dine servere, men også med tendenser, lurende farer og generelle strømninger inden for IT, som vil kunne være af betydning for din IT-strategi. Vi har fingeren på pulsen og udsender varsler ved større generelle sikkerhedstrusler.

Vi giver også gerne råd om anskaffelser af nyt IT udstyr.

Vi har en vifte af forskellige muligheder for at hjælpe dig med din IT:

Almindelig driftstøtte til dine egne IT-folk
Vi hjælper med de ting, som dine egne folk enten ikke kan nå eller har brug for ekstra viden om.

Overvågning
Vi kan overvåge dine systemer, og sammen opsætter vi et alarmskema, der angiver hvad, der skal ske, og hvem, der skal alarmeres, når noget er galt.

Full-service aftale
Vi overtager det fulde ansvar for dine serverinstallationer og netværk til en fast månedlig pris. Vi overvåger dine systemer, og hvis noget er galt, fikser vi det. Hvis din server ligefrem skal reinstalleres klarer vi også dette uden ekstra betaling.

Hosting
Vi kan også hoste din løsning i vores hostingcenter. Vi har professionelle hostingfaciliter, hvor vi kan tilbyde at hoste dine servere, eller levere en fuld løsning hvor vi også leverer serverne. Vi tilbyder kun hosting på server-basis, dvs. du får en hel server til rådighed for din virksomhed, og vi tager ikke flere brugere eller virksomheder på samme server, og kan derfor ikke tilbyde hosting for helt små virksomheder eller private, der blot ønsker en postkasse el.lign.